Terveisiä valtuuston kokouksesta

Mari Kousa-Kuusisto /

Eilen sain ilokseni osallistua kauden ensimmäiseen valtuuston kokoukseen.

Kokous oli historiallinen, sillä valtuuston puheenjohtajaksi valittiin ensimmäistä kertaa nainen, upea vihreiden Elina Rantanen. Elina on upea valinta ensimmäiseksi naispuheenjohtajaksi, mutta on kyllä pakko kummastella, kuinka on mahdollista, että vasta nyt puheenjohtajana on nainen. Niin upeita naisia tässä kaupungissa on politiikka tehnyt, monissa eri puolueissa.

Eilinen kokous ei tarjonnut juurikaan yllätyksiä (valtakunnan politiikka sitä onkin tarjonnut eilen ja tänään melkoisesti). Pääosa päätöksistä oli eri lautakuntien ja jaostojen nimityksiä. Itse tulin ilokseni valituksi kulttuurilautakunnan jäseneksi. Olen siitä tosi innoissani! IMG_20170612_192255.jpg

 

Kategoriat: Yleinen

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *